Néhány szóban rólunk

Kontroll Rendszerház Kft.

Tel.: 06-20-581-6603 | E-mail: info [kukac] kontrollrh.hu

Kik vagyunk?

A Kontroll Rendszerház Kft. belföldi természetes személyek által alapított cég, mely teljes körű informatikai szolgáltatást nyújt minden leendő, és jelenlegi ügyfelének. Cégünk fiatal, dinamikus munkatársai segítségével professzionális szolgáltatást, segítséget nyújt a mindennapok feladatai, kihívásai megoldásában.

Meggyőződésünk, hogy a jelenlegi üzleti életben az informatika szolgáltatásaink révén, segíthetjük az Ön és Partnerei gördülékeny és gyors munkavégzését, ezáltal fenntartva hosszú távú partnerkapcsolatainkat. Üzleti partnereink számára költség hatékony, testre szabható megoldásaink révén biztosítjuk a tökéletes rálátást üzleti folyamataikra. A Kontroll Rendszerház Kft. mindenki számára INGYENESEN biztosítja a Kontroll Központ programot, mely segítségével az egy gépes rendszerüket akár több száz gépes vállalatirányítási rendszerré alakíthatják! A Kontroll Rendszerház Kft. ezzel szeretné segíteni minden Partnerét a gyors, zökkenőmentes informatikai fejlődésben! Abban az esetben, ha Ön nem rendelkezik hálózatba kötött számítógépes rendszerrel, a termékeink önállóan is kiválóan használható alkalmazások! Egy program modul utólagos hozzáillesztése a meglévő rendszerhez nem igényel semmiféle külső programot!

Ezen az oldalon található tartalom nem jeleníthető meg!

Az Ön eszközén túl kicsi a felbontás a lap tartalmának megjelenítéséhez.

Amennyiben Ön mobil eszközön nézi az oldalt kérjük fordítsa fekvő helyzetbe. Amennyiben fekvő helyzetben sem jelenik meg a lap, abban az esetben látogasson vissza hozzánk egy másik nagyobb felbontású eszközön.

Megértését köszönjük!